KORT – GRATTIS

Idag blev det här glittriga kortet färdigt. Jag har penslat glitter med min Wink of Stella glitterpenna. Färg: Clear.

kort grattis 2aKort grattis 2bkort grattis 2ckort grattis 2dkort grattis 2ekort grattis 2f)kort grattis 2gkort grattis 2h

Annonser
Publicerat i ALTERED GATEFOLD CARD, KORT | Lämna en kommentar

ÅRETS FÖRSTA JULKORT

Just ja, jag har ju gjort ett julkort också. Den här blev klar för ett tag sedan men jag har glömt bort att visa den här i bloggen. Det är ett A-frame card.

Kort god jul 1aKort god jul 1bkort god jul 1cKort god jul 1d

 

Publicerat i A-FRAME CARD, KORT | Lämna en kommentar

KORT – AT THE BEACH

Ikväll blev jag klar med detta vintagekort. Det är ett s.k A-frame Card. Mycket enkel att göra då man bara tar ett cardstock i varfri storlek och bigar (viker) den i mitten. Vrid kortet så du har bigningen upptill så har du en A-frame card.

Kort vintage beach 1aKort vintage beach 1bKort vintage beach 1cKort vintage beach 1d

 

Publicerat i A-FRAME CARD, KORT | Lämna en kommentar

KORT – FÖRKLÄDE

Pysslade ihop ett sött förkläde

Kort förkläde 1aKort förkläde 1bKort förkläde 1ckort förkläde 1dKort förkläde 1e

Publicerat i KORT | Lämna en kommentar

FARSDAGSKORT MED VERKTYG

Det var ju farsdag förra veckan och naturligtvis fick min fina pappa ett grattiskort av mig. Han håller på att renovera i huset så då passar det ju bra med nya verktyg =)

kort farsdag 1akort farsdag 1b

Publicerat i KORT | Lämna en kommentar

KORT – VINTAGE

En lugn stund vid pysselbordet. Det blev en ny kortvikning och den här heter ”Altered Gatefold Card”. Jag började med att ta fram ett vitt cardstock som jag skar 12″x8″. Den sidan som är 12″ bigas i mitten dvs på 6″. Vrid pappret och biga på 2″ och på 6″. Klipp bort dom smala bitarna på övre delen av pappret. Dvs den som är 2″ längst upp till höger och den till vänster. (se foto 3 här nedanför). Sen är det bara att välja papper och dekorationer.

Kort vintage1aKort vintage1bKort vintage1c

Publicerat i ALTERED GATEFOLD CARD, KORT | Lämna en kommentar

KORT – CHRISTMAS JOY

Det här är en väldigt trevlig kortvikning som heter Accordian Card. Det går att göra så många olika varianter av denna modell. Jag har använt ett vitt cardstock som stomme. Skar den så den blev 12″x6″ (30x15cm) och bigade vid 3″, 6″ och 9″ och vek ihop kortet. Valde sen ett mönstrat papper som jag chalkade kanterna på med svart chalk. Jag vill knyta ihop kortet så jag limmade fast vit sidenband tvärs över på fram och baksidan av kortet. Limmade fast mönstrade pappret och några pappersdekorationer som hör till pappersserien. Några halvpärlor på alla tags och sen var det klart.

kort jultema1aKort jultema1bKort jultema1cKort jultema1dKort jultema1eKort jultema1fKort jultema1gKort jultema1hKort jultema1iKort jultema1jKort jultema1kKort jultema1l

Publicerat i ACCORDIAN CARD, KORT | Lämna en kommentar